Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nyttan med rank tracker

De flesta företag är idag beroende av och att synas på internet, då det finns ett behov av att företaget får träffar genom de stora sökmotorerna. För att säkert veta hur företaget placerar sig i popularitet på nätet kan man använda olika program som avläser spåren som företaget lämnar efter sig. Rank tracker är ett effektivt program för detta ändamål. Det läser av hur många träffar som sökord för företagets webbsida får.

Vill man inte investera i ett program som rank tracker är det ett ganska tidskrävande arbete att försöka spåra själv på nätet. Dessutom kan man luras av att de egna sökningarna kommer med i resultatet. Med rank tracker sparas statistik över tid och det är lätt att göra jämförelser.

Leave a Reply